Bestil dit fad

Fredagsfad for 2 pers.

Fadet indeholder:
➡️ Krebsehalesalat med krydderurter
➡️ Koldrøget norsk laks m. purløgsmayo
➡️ Sprøde rugbrødschips med hytteost
➡️ Uruguay ribeye m. mango chutney
➡️ Grøn pesto
➡️ Sortfodsskinke med hvide danske asparges
➡️ Sandwich med estragonmayo, syltede rødløg og pastrami 
➡️ Bønnesalat m. 4 slags bønner, salatost, tomater vendt i hvidløgsdressing
➡️ Lækker specialost
Bestil dit fredagsfad for 2 pers. til 199,- (normalpris 299,-) inkl. brød, til fredag d. 23/10.
Skal senest bestilles torsdag aften kl. 21.00 og afhentes i caféen fredag mellem kl. 15.00-17.00. 
Bestil ved at trykke på knappen nedenfor

 


 

Café Korn Roskilde

Skomagergade 42-44
4000 Roskilde

Åbningstider

  • 10.00-21.00 mandag-torsdag
  • 10.00-22.00 fredag-søndag
    Køkkenet lukker kl. 20.30

35 12 40 00
roskilde@cafekorn.dk



Café Korn Holbæk

Ahlgade 10
4300 Holbæk

Åbningstider

  • 10.00-21.00 mandag-torsdag
  • 10.00-22.00 fredag-søndag
    Køkkenet lukker kl. 20.30

20 80 43 00
holbaek@cafekorn.dk



Café Korn Ringsted

Torvet 8
4100 Ringsted

Åbningstider

  • 10.00-21.00 mandag-torsdag
  • 10.00-22.00 fredag-søndag
    Køkkenet lukker kl. 20.30

35 12 41 00
ringsted@cafekorn.dk

 

Café Korn Waves

Over Bølgen 2M
2670 Greve

Åbningstider

  • 10.00-21.00 mandag-fredag
    Køkkenet lukker kl. 20.30
  • 10.00-17.00 lørdag-søndag
    Køkkenet lukker kl. 15.30

35 14 26 70
waves@cafekorn.dk


Café Korn Slagelse

Gl. Torv 3
4200 Slagelse

Åbningstider

  • 10.00-21.00 mandag-torsdag
  • 10.00-22.00 fredag-søndag
    Køkkenet lukker kl. 20.30

35 12 42 00
slagelse@cafekorn.dk



Café Korn Odense

Kongensgade 40
5000 Odense

Åbningstider

  • 10.00-21.00 mandag-torsdag
  • 10.00-22.00 fredag-søndag
    Køkkenet lukker kl. 20.30

72 51 50 00
odense@cafekorn.dk



 

Café Korn Helsingør

Kampergade 5
3000 Helsingør

Åbningstider

  • 10.00-21.00 mandag-torsdag
  • 10.00-22.00 fredag-søndag
    Køkkenet lukker kl. 20.30

50 83 30 00
helsingoer@cafekorn.dk

 

 

 

×
×
Menu
Book bord
Take Away
Kontakt

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk