VIN

Hvidvin

Loire, Frankrig, 2021

 • Domaine PETIT et Fille, Pouilly Fumé
  Intens, sprød og finesserig Pouilly Fumé, med frugt og mineralitet der synger i kor. Aromaer af hvide blomster, havtorn og solbærblade, ledsaget af grønne æbler og stikkelsbærbusk.

449,-

Bourgogne, Frankrig, 2019

 • Domaine Roux, Saint-Aubin Premier Cru “Vignes Moingeon”
  Kompleks og intens Saint-Aubin, med den helt rette balance mellem klassisk Bourgognefedme og mineralsk præcision. Nuancer af gule blommer, citronskal og frisk smør, der ledsages af hasselnødder og ristet toast.

599,-

Napa Valley Californien, USA, 2018

 • Starmont Winery, Carneros Chardonnay
  Fyldig, fuldmoden og blød Chardonnay, med velintegreret frugtsyre og stor kompleksitet. Noter af gyldne æbler, ristede hasselnødder, smør, vanilje og honningmelon.

499,-

Champagne

Champagne, Frankrig

 • De Saint Gall, Le Sélection Brut
  Fokuseret, mineralsk og meget elegant Champagne. Nuancer af hvide blomster, gule æbler og friske citrusfrugter, som understøttes af diskrete noter af brioche.

599,-

Rødvin

Bourgogne, Frankrig, 2020

 • Sylvain Morey, Chassagne-Montrachet
  Saftig og frugtdrevet rød ChassagneMontrachet, med forfriskende syre og den blideste tannin. En potpourri af mørkerøde hindbær, jordbær og grønne urteblade, suppleret af blot et strejf af vanilje.

599,-

Rhône, Frankrig, 2020

 • Domaine de la Côte de l’Ange, Châteauneuf-du-Pape Pris Flaske
  Dyb og fyldig Châteaneuf-du-Pape, tætpakket med både saft og kraft. Bouqueten byder på et virvar af brombær, modne blommer og solbærkompot, ledsaget af søde krydderier og friskkværnet peber.

549,-

Toscana, Italien, 2017

 • Il Poggione, Brunello di Montalcino
  Velstruktureret og meget kompleks Brunello, med levende syre og klassisk tannin. Yderst intens i både duft og smag, med nuancer af sorte kirsebær, lakrids, læder og tobak.

599,-

Vores kælderkort

Reservation

Book bord i én af vores hyggelige caféer

Vi vil glæde os til at tage imod jer til en hyggelig stund i vores rammer.

BOOK ET BORD

Vælg din restaurant

BESTIL TAKEAWAY

Vælg din restaurant