CAFÉ KORN

Take away

VÆLG HVOR DU ØNSKER AT AFHENTE DIN BESTILLING.

CAFÉ KORN

ROSKILDE

Skomagergade 42-44
4000 Roskilde

CAFÉ KORN

TREKRONER

Akacielunden 9
4000 Roskilde

CAFÉ KORN

WAVES

Over Bølgen 2M
2670 Greve

CAFÉ KORN

HOLBÆK

Ahlgade 10
4300 Holbæk

CAFÉ KORN

RINGSTED

Torvet 8
4100 Ringsted

CAFÉ KORN

SLAGELSE

Gl. Torv 3
4200 Slagelse

CAFÉ KORN

NÆSTVED

Axeltorv 11
4700 Næstved

CAFÉ KORN

ODENSE

Kongensgade 40
5000 Odense

take away

TAKE AWAY NÆR DIG FRA DIN LOKALE CAFÉ KORN

Det er den samme gode madoplevelse, som du kender fra, når du har fået brunch på vores cafeer, som du nu kan tage med hjem. så du altid har den bedste madoplevelse lige ved hånden. Du kan også vælge at afhente din bestilling i din lokale Café Korn, det er op til dig, men du kan altid få take away nær dig.

Du er altid velkommen hos Café Korn, og vi elsker når du besøger vores caféer, derfor, kan du selvfølgelig også få vores brunch serveret i din lokale Café Korn, som du plejer. Alle andre take away bestillinger fra vores menukort, om det er vores frokost- eller aftensmenu, kan afhentes i din lokale Café Korn. Vi sørger for, at du altid kan få vores gode madoplevelse med hjem som take away, nær dig.

CAFÉ KORN take away

DEN BEDSTE BRUNCH TAKE AWAY

Vi tilbyder take away fra alle vores caféer. Du kan frit vælge fra hele vores lækre menu, og du kan afhente din bestilling fra din lokale Café Korn, så uanset om du bor i København eller Odense, kan du få take away hos os. Hos Café Korn har vi som altid fokus på den gode lokalt specialiserede madoplevelse, som du kender den fra vores cafeer. Vi går højt op i, at du får en anderledes madoplevelse, når du spiser hos os, alt hvad du spiser, drikker og ser i vores cafeer, har vi nøje udvalgt med fokus på de allerbedste lokale råvarer.

Hos Café Korn forstår vi, at den gode brunch er forbundet med hygge og selvforkælelse i form af en ekstra god madoplevelse. Vi har sammensat et brunchfad for 2, med unikke smagssammensætninger fra det klassiske brunchkøkken og med samme fokus på de lokale råvarer, så du får en brunch take away ud over det sædvanlige.

BESTIL TAKEAWAY

Vælg din restaurant

BOOK ET BORD

Vælg din restaurant